SpaansCoach

Webshop

¡Leamos!

Hola, welkom in de webshop! Hieronder vind je de E-books die ik tot nu toe heb uitgebracht. Mocht je het leuk vinden kan je ze hieronder downloaden en gelijk aan de slag gaan met het ontwikkelen van jouw Spaans.

Download hier gratis 'Let's get Spanish'

Gratis e-book spaanse les

In mijn eerste E-book (Let’s get Spanish) leer ik je van alles over de basis beginselen van het Spaans. Zo kan je op vakantie jezelf direct verstaanbaar maken.

Thema’s als het alfabet, getallen, maanden en nog veel meer komen aan bod. Daarnaast behandel ik diverse praktijk onderwerpen als ‘jezelf voorstellen’ of ‘bestellen in een restaurant’.

Verder geef ik je handige tips over wat de beste manier is om Spaanse te leren. Kortom, dit wil je niet missen! Begin zo snel mogelijk aan jouw Spaanse reis en download ‘Let’s get Spanish’.

Vul je Naam en E-mail in en ontvang ‘Let’s get Spanish’ in jouw inbox!*

*Mocht je geen bericht ontvangen, ook niet in je spamfolder, neem dan direct contact op met mij via spaanscoach.laurens@gmail.com  Ik wil ‘Let’s get Spanish’ ontvangen!

  Download hier gratis 'Let's get Navidad'   Ik wil ‘Let’s get Navidad’ ontvangen!

   Hij is er eindelijk, de opvolger van het eerste boek. In mijn tweede E-book ‘Let’s get Navidad’ kan je van alles lezen en leren over de tradities rondom kerst en oud-en-nieuw van jouw favoriete land

   Verder kan je er ook handige woordenlijsten vinden om je winterse vocabulario uit te breiden. Op deze manier ben je helemaal klaar om te overwinteren in Spanje.

   Vul je Naam en E-mail in en ontvang ‘Let’s get Spanish’ in jouw inbox!*

   *Mocht je geen bericht ontvangen, ook niet in je spamfolder, neem dan direct contact op met mij via spaanscoach.laurens@gmail.com

   gratis winter ebook spaans leren
   Chat openen
   1
   Hola, kan ik je ergens mee helpen?