SpaansCoach

Webshop

¡Leamos!

Hola, welkom in de webshop! Hieronder vind je de E-books die ik tot nu toe heb uitgebracht. Mocht je het leuk vinden kan je ze hieronder downloaden en gelijk aan de slag gaan met het ontwikkelen van jouw Spaans.

Download hier gratis 'Let's get Spanish'

Gratis e-book spaanse les

In mijn eerste E-book (Let’s get Spanish) leer ik je van alles over de basis beginselen van het Spaans. Zo kan je op vakantie jezelf direct verstaanbaar maken.

Thema’s als het alfabet, getallen, maanden en nog veel meer komen aan bod. Daarnaast behandel ik diverse praktijk onderwerpen als ‘jezelf voorstellen’ of ‘bestellen in een restaurant’.

Verder geef ik je handige tips over wat de beste manier is om Spaanse te leren. Kortom, dit wil je niet missen! Begin zo snel mogelijk aan jouw Spaanse reis en download ‘Let’s get Spanish’.

Vul je Naam en E-mail in en ontvang ‘Let’s get Spanish’ in jouw inbox!*



  Ik wil ‘Let’s get Spanish’ ontvangen!

  Download hier gratis 'Let's get Navidad'



   Ik wil ‘Let’s get Navidad’ ontvangen!

   Hij is er eindelijk, de opvolger van het eerste boek. In mijn tweede E-book ‘Let’s get Navidad’ kan je van alles lezen en leren over de tradities rondom kerst en oud-en-nieuw van jouw favoriete land

   Verder kan je er ook handige woordenlijsten vinden om je winterse vocabulario uit te breiden. Op deze manier ben je helemaal klaar om te overwinteren in Spanje.

   Vul je Naam en E-mail in en ontvang ‘Let’s get Navidad’ in jouw inbox!*

   gratis winter ebook spaans leren

   Download hier gratis 'Let's get Spooky'

   gratis ebook spaans leren lets get spooky

   Weer een nieuw gratis E-book om aan je collectie toe te voegen! Dit keer ‘Let’s get Spooky’, een boek waar ik je wat vertel over de Spaanstalige gebruiken rondom Halloween!

   Verder kan je er ook handige woordenlijsten vinden om je geestige vocabulario uit te breiden. Op deze manier ben je helemaal klaar om Halloween te vieren in Spanje.

   Vul je Naam en E-mail in en ontvang ‘Let’s get Spooky’ in jouw inbox!*

   *Mocht je geen bericht ontvangen, ook niet in je spamfolder, neem dan direct contact op met mij via spaanscoach.laurens@gmail.com



    Ik wil ‘Let’s get Spooky’ ontvangen!

    Chat openen
    1
    Hola, kan ik je ergens mee helpen?