SpaansCoach

Las Clases

¡Vámonos!

Spaans heeft naast het Mandarijn de meeste moedertaalsprekers ter wereld. Wereldwijd wordt er op dit moment door 406 miljoen mensen Spaans gesproken als moedertaal. Daarnaast zijn er ook nog eens 180 miljoen mensen die Spaans spreken als tweede taal. Genoeg mensen dus om mee te oefenen!

Geloof me, niks is leuker dan resultaten zien. Hoe fijn is het als je op vakantie zelf je eigen eten of drinken kan bestellen zonder dat daar een of ander vertaalprogramma of woordenboek aan te pas komt. Ik geef je die tools om je zeker te voelen in het Spaans! De lessen worden aangepast aan jouw persoonlijk startniveau. Doormiddel van de persoonlijke aandacht kan er rekening worden gehouden met het individuele tempo van de studenten.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het volgen van online lessen Spaans (en dat ben je natuurlijk haha) schrijf je dan snel in!

Privéles

60 minuten één op één Spaanse les

€35,-

Spaans spreken in een paar weken SpaansCoach Laurens
spaans duoles spaanscoach laurens

Duoles

60 minuten Spaans leren samen met je partner, familielid etc.

€50,-

spaans duoles spaanscoach laurens

Privéles

60 minuten één op één Spaanse les

€35,-

Duoles

60 minuten Spaans leren met z’n tweeen

€50,-

Spaans spreken in een paar weken SpaansCoach Laurens

De virtuele lessen zitten als volgt in elkaar, de leerling krijgt voorafgaand aan de les een linkje van het persoonlijke zoom account van de SpaansCoach waarna ik de leerling toelaat tot het online klaslokaal. De duur van de les is 60 min. Gedurende de virtuele lessen worden er diverse onderwerpen behandeld: grammatica, luistervaardigheid, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en schrijfvaardigheid. Het culturele aspect zal verweven zijn in de diverse onderwerpen die behandeld worden. Zo leer je naast het Spaans ook wat over de indrukwekkende cultuur van je favoriete land! Nogmaals alle lessen zijn aangepast aan jouw tempo en niveau.

Vandaar ook dat we voorafgaand aan de eerste online les een gratis kennismakingsgesprek van 20 min inplannen zodat we gezamenlijk kunnen bespreken wat het doel is en vervolgens ook het niveau vastgesteld kan worden. Het startniveau wordt gebaseerd op basis van een niveautest die de leerling maakt voor aanvang van het kennismakingsgesprek. Op deze manier kan ik als SpaansCoach een persoonlijk en individueel leerplan opstellen.

CombiDeals

10 Privélessen

€300,-

10 Duolessen

€400,-

10 Privélessen
€300,-

10 Duolessen
€400,-

¡Nuevo!

Online groepsles Spaans

Een gloednieuw traject voor mensen die beter leren in een groep! Naast mijn privélessen waarbij ik je specifiek kan helpen met jouw Spaanse taalontwikkeling, bied ik ook online live groepslessen aan. Wil jij weten welk groepstraject Spaans bij jou past? Meer informatie vind je bij de cursussen en voor extra vragen kan je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier.

Operación Español
€150,-

Niveau: Beginner
Duur: 8 weken (1 uur op maandagavond)
Groepsgrootte: 6 a 10 mensen
Waar: Online via Zoom

Startdatum: 15 mei
Inschrijven mogelijk tot: 8 mei

Groepsles Spaans

Contact    Waar gaat je bericht over?    Chat openen
    1
    Hola, kan ik je ergens mee helpen?