SpaansCoach

FAQ

1. Hoe wordt mijn niveau bepaald?
Voorafgaand aan de eerste virtuele les heeft iedere leerling een kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt besproken wat precies de doelen zijn van de leerling. Verder ontvangt de leerling een niveautest. Op basis daarvan maak ik als SpaansCoach een persoonlijk lesplan.

2. Moet ik lesmateriaal aanschaffen?
Nee dat is niet nodig. De virtuele lessen geef ik doormiddel van een SpaansCoach powerpoint. Aan het einde van de les krijgt de leerling de powerpoint toegestuurd. Op deze manier kan de leerling na de lessen rustig de stof herhalen.

3. Moet ik al een basis hebben om Spaanse les te volgen?
Nee ook dat is niet nodig. Door de persoonlijke aandacht is de cursus zo laagdrempelig mogelijk. Met andere woorden iedereen kan meedoen! Mocht je al wel enige kennis hebben van de taal kan dat natuurlijk ook gewoon!

4. Kan ik samen met iemand Spaanse les volgen?
Dat is geen enkel probleem! Samen leren is natuurlijk nog leuker! Leerlingen kunnen zich inschrijven voor de duolessen.

5. Welke dagen en tijden kan ik een online les inplannen?
Dat gaat allemaal in overleg, je kan les volgen van maandag tot en met zondag. Ook variëren de tijden. Ik als SpaansCoach ben flexibel en alles gaat in overleg.

6. Mocht ik na de lessen nog vragen hebben over bepaalde onderwerpen, kan ik die dan stellen?
Als onderdeel van de persoonlijke aanpak krijgt de leerling mijn nummer zodat de vragen altijd direct via de app of mail gesteld kunnen worden. Ik zal binnen 24 uur reageren.

7. Hoe zit het als ik mijn les moet afzeggen?
Het kan natuurlijk gebeuren dat je de les een keer moet afzeggen. Ik zal altijd mijn best doen om samen met jou een nieuwe datum te prikken.
Zeg je de les meer dan 24 uur van te voren af, dan zitten hier geen kosten aan verbonden. Zeg je de les binnen 24 uur voor aanvang af, dan wordt hier de helft voor in rekening gebracht.

 

Chat openen
1
Hola, kan ik je ergens mee helpen?